pexels-pixabay-461593

Ons Doel

Wat willen we?

De Stichting Hoogbegaafd Zeeuws-Vlaanderen heeft als doel het verbeteren van het leefklimaat van (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Een hele mond vol. Het gaat er natuurlijk om hoe je dat doel wil bereiken. Daarvoor hebben we het volgende bedacht.

Ontmoetingsmomenten 

Het organiseren van activiteiten voor ouders en kinderen en het faciliteren van een online community. Hou hiervoor niet alleen de activiteitenpagina op deze website in de gaten, maar ook onze socials (Facebook, Instagram en LinkedIn) 


 

Begroet en ontmoet elkaar en deel je ervaringen en inspiratie!

Passend onderwijs

Het verankeren van passend onderwijs in Zeeuws-Vlaanderen. Als stichting zetten wij ons in voor passend hoogbegaafden onderwijs in Zeeuws-Vlaanderen. We zijn gesprekspartner van onderwijsgroep Elevantio en Passend Onderwijs Zeeuws-Vlaanderen en bespreken met deze instanties het mogelijke beleid rondom hoogbegaafden onderwijs.

Lees verder

Delen van informatie en kennis

Het delen van wetenschappelijke literatuur, veranderingen in overheidsbeleid en actuele informatie over hoogbegaafdheid. Er wordt veel onderzoek gedaan naar hoogbegaafdheid en het item leeft binnen de politiek. ​​​​​​​

Lees verder

Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.