Wie zijn wij ?

Dit is hoe het begon...

De Stichting Hoogbegaafd Zeeuws-Vlaanderen is ontstaan vanuit enkele ouders waarvan de kinderen het voltijds hoogbegaafdenonderwijs volgen.

Via school ontmoeten ouders elkaar en kunnen ervaringen delen en tips uitwisselen over dat wat in de opvoeding van jouw kind goed werkt, maar ook over leuke uitstapjes met je hoogbegaafde kinderen.

Deze ouders merkten dat zij een platform misten voor ouders waarvan de kinderen niet het voltijds hoogbegaafden-onderwijs volgen. Bovendien ontbrak het aan een stichting die activiteiten organiseerde voor kinderen, zodat zij ontwikkelingsgelijken kunnen ontmoeten en met en door hen kunnen groeien en leren.

pexels-fauxels-3184418


Het bestuur van de stichting bestaat uit:

 

 

Vacant

(voorzitter)

 

 

​​​​​​​


Evelien Sijnesael

(secretaris)​​​​​​​


​​​​​​​Wie ben ik?

Ik ben Evelien Sijnesael, moeder van twee kinderen die beiden hoogbegaafd zijn. Pittig, maar vooral ontzettend leuk om hun snelle ontwikkeling te volgen en deel uit te maken van hun grappige, originele en creatieve wereld.

In het dagelijks leven ben ik advocaat. Daarnaast hou ik me bezig met tennis, wandelen, lezen, koken (of vooral: lekker eten 😉) en sinds kort dus de stichting Hoogbegaafd Zeeuws-Vlaanderen. Een stichting die meer dan welkom is in Zeeuws-Vlaanderen en voor hoogbegaafde kinderen en hun ouders een goede ontmoetingsplek kan zijn om gelijkgestemden te ontmoeten. Ik zie jullie graag bij één van onze activiteiten!


 

Marco de Bruijn

(penningmeester)

 

Wie ben ik?

Ik ben Marco de Bruijn vader van drie kinderen (11, 6 en 2) waarvan er één op het voltijds HB-onderwijs zit.

Ik ben werkzaam bij Rijkswaterstaat als Nautisch adviseur incidenten en naast mijn werk houd ik mij graag bezig met klussen en opknap projectjes.

 


Judith Reuling

(algemeen bestuurslid)​​​​​​​Wie ben ik?

Ik ben Judith, moeder van twee lieve dochters. Met ons gezin genieten we intens van muziek, lezen, gezelligheid, natuur en reizen.
De afgelopen jaren hebben we met ons gezin, een bijzondere reis gemaakt. Een ontdekkingsreis van hoogbegaafdheid. Voor ons begon deze reis, vijf jaar geleden. Het was een bijzondere tijd, heel mooi, heel leerzaam, maar soms ook met bijzonder hoge bergen van onbegrip.​​​​​​​

Mijn ervaringen en kennis wil ik graag delen, zodat we samen voor alle gezinnen met hoogbegaafdheid, voor een beter leefklimaat kunnen zorgen.

​​​​​​​

Cynthia Huyssen

(algemeen bestuurslid)

Wie ben ik?

Ik ben Cynthia Huyssen, moeder van drie kinderen waarvan er nu één voltijds hoogbegaafden onderwijs volgt. Werkzaam als beleidsmedewerker Pedagogiek voor Kinderopvang en Onderwijs. Ik leid diverse beleidsstukken, projecten en pilots en ben ECHA specialist ontwikkelingsvoorsprong/ hoogbegaafdheid.

 

Ereleden:

  • Magda Heitzman
Logo Symplistic

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.